Rijinstructeursopleiding

AYAT Rij-opleidingen is een gespecialiseerd opleidingsinstituut voor rijinstructeurs, met Rij-opleidingen tot rijinstructeur in acht plaatsen, waardoor we je overal in Nederland van dienst kunnen zijn!

De persoonlijke benadering staat bij ons voorop! Leerlingen opleiden tot rijbewijsbezitters is echt mensenwerk en dat geldt natuurlijk ook voor ons naar jou toe! Wij verzorgen voor jou alle Rij-opleidingen tot rijinstructeur, van de motor tot de vrachtauto, helemaal afgestemd op jouw leertempo en wensen.

Maak een keuze uit één van onze verkeersopleidingen:

Rij-instructeur Auto

Bij AYAT Verkeersschool staat kwaliteit & persoonlijke aandacht hoog aangeschreven.

Vanuit praktijksituaties worden de rij-instructeurs in opleiding alle vaardigheden bijgebracht voor een succesvol examen.

De opleidingen Rij-instructeur van AYAT zijn erkend door het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs.

Daarnaast zijn alle verplichte bijscholingscursussen WRM van AYAT gecertificeerd door het IBKI.

AYAT is dus de ideale route naar je nieuwe carrière!

Onze voordelen

 • Al 24 jaar ervaring.
 • Goed onderhouden lesmateriaal (nieuwe Polo).
 • Persoonlijke begeleiding voor elke leerling.
 • CRKBO geregistreerd.
 • IBKI gecertificeerde verkeersschool.
 • Extra begeleiding voor moeilijk lerende leerlingen.
 • Unieke Diploma Garantie
 • Gegarandeerd stage
 • Dagelijkse ondersteuning
 • Docenten uit de praktijk
 • Startdata: Iedere maand

De vrijheid veroveren, je snelheid in hoog tempo opvoeren en wapperende haren in de wind! Motorrijden is genieten pur sang en het is heerlijk om dit te ervaren. Er is immers bijna geen wijze van vervoer te bedenken waar je zintuigen zo worden geprikkeld als bij het motorrijden!

De beleving op de motor is bijzonder intens en dat maakt vele groepen mensen tot ware liefhebbers van het motorrijden……. En wat is er uiteindelijk leuker dan dit heerlijke gevoel samen met je cursisten te mogen delen?

Wil jij graag weer rij-instructeur worden? Volg dan het herintrederstraject.

Wat is het herintrederstraject?

Ben je in het verleden rijinstructeur geweest en is je WRM pas niet langer dan 5 jaar verlopen. Dan kun je jouw WRM bevoegdheid terugkrijgen door het herintrederstraject succesvol af te ronden. Dit herintrederstraject bestaat uit een verkorte versie van de rijinstructeursopleiding.

Is uw WRM-certificaat niet langer dan vijf jaar verlopen? Of is uw bevoegdheidspas niet meer geldig omdat u vóór de verloopdatum niet uw verplichte WRM-bijscholing hebt gevolgd of gehaald en/of geen VOG hebt aangeleverd?
U kunt dan uw WRM-bevoegdheid terugkrijgen als u slaagt voor de WRM-examens voor herintreders (het herintrederstraject).

Voor de verschillende WRM-certificaten is dit herintrederstraject anders.

Welk niet meer geldig WRM-certificaat hebt u nu? Het traject voor herintreders is dan:
Certificaat B WRM-examens B fase 1, fase 2 en fase 3 (20 uur actieve stage en daarna een stagebeoordeling)
Certificaat B en één of meer van de certificaten A, C, D, E achter B of E achter C/D, T Het herintrederstraject B (zie hierboven)
Alléén certificaat A WRM-examen A fase 1, WRM-examen B fase 2 en WRM-examen A fase 3 (10 uur actieve stage en daarna een stagebeoordeling)
Alléén certificaat T WRM-examen T fase 1, fase 2 en fase 3 (8 uur actieve stage op een oefenterrein + 5 uur actieve stage op de openbare weg en daarna een stagebeoordeling)

AYAT Verkeersschool & Rij-opleidingen
Westmallepad 9
1066 PP Amsterdam

E-mail. contact@ayat.nl
Telefoon: 0207868726

Mobiel. 06-43176849 / 06-41641538

KvK nummer:68546696
Btw nummer: NL857492329B01
IBAN nummer: NL85INGB0004432651
Rijschool nummer: 4509k8

Verkeersopleider AYAT

Ayat verkeersschool is een opleidingscentrum voor rijinstructeurs. De beste docenten zorgen ervoor dat jij klaargestoomd wordt voor het beroep rijinstructeur. Ayat verkeersschool is in enkele jaren snel gegroeid en geeft les in Amsterdam, Zaandam en Utrecht. Dit komt mede door de hoge kwaliteit en de lage kosten voor de opleiding.

Contact

T:06-43176849 / 06-41641538
E: contact@ayat.nl

Westmallepad 9
1066 PP Amsterdam