Rijbewijs B Automaat

Praktijk
Steeds meer mensen kiezen voor rijles in een automaat. Het rijdt ontspannen en in steeds meer auto’s is een automaat ingebouwd. Ook voor mensen met een lichamelijke beperking is automaat rijden een uitkomst.

Onze automaten zijn allen uitgerust met aanpassingen, zodat voor iedere beperking een oplossing aanwezig is.

Ayat Verkeersschool heeft al vele jaren ervaring in automaat rijles. Voordat je het praktijkexamen aflegt, moet je in het bezit zijn van het theoriecertificaat.

Automaat of Schakel
Behalve de keuze van rijschool is het ook van belang dat je heel goed de voor en nadelen van het rijden in een automaat tegen elkaar afweegt. Bij Automaat  kan je alleen rijles in een auto met automatische overbrenging krijgen. Vandaar dat ik graag de voor en nadelen voor je opsom.

Voordelen:

  • Mogelijk minder rijlessen nodig ten opzichte van een schakelauto.
  • U gaat met meer vertrouwen een lastige situatie aan.
  • De auto kan niet afslaan.
  • Op een flauwe helling rolt de auto niet achteruit.
  • Een moderne automaat rijdt zuiniger dan een handgeschakelde auto.

Nadelen:

  • Met een rijbewijs voor de automaat mag alleen gereden worden in een automaat.

 

Spoedopleiding automaat rijles

Wil je graag snel je rijbewijs halen? Dan is onze tien- of vijftiendaagse spoedopleiding misschien wel wat voor jou. Als je hiervoor kiest dan maken we eerst een afspraak voor een intest. Na de intest ontvang je van je instructeur een persoonlijk lesadvies.

Wij plannen de rijles in een automaat en het praktijkexamen voor je in. Wel is het belangrijk dat je je theoriecertificaat snel haalt. Je geeft zelf aan of je 1, 2 of 4 uur per dag wilt rijden. Op die manier is het al mogelijk om binnen 10 dagen af te rijden!

 

Verkeersopleider AYAT

Nu bijscholen, straks weer lekker lessen. Helaas kun je niet doen wat je het liefst doet: lesgeven. Ook wij als rijschoolhouders zijn hard getroffen door de lockdown

Contact

T:06-43176849 / 06-41641538
E: contact@ayat.nl

Westmallepad 9
1066 PP Amsterdam