Praktijkbegeleiding

Zakken voor uw praktijkbegeleiding? Einde van uw lesbevoegdheid! U laat het toch niet zover komen? Einde van uw carrière als rijschoolhouder of rijinstructeur…
Meldt u nu aan voor de praktijktraining bij Ayat Verkeersschool en wij zorgen ervoor dat u de juiste voorbereiding krijgt voor een succesvol examen.

Inhoud Training WRM Praktijkbegeleiding
Onze docent zal je goed voorbereiden op het examen praktijkbegeleiding. De docent stuurt jou alle documenten die je nodig hebt voor een optimale voorbereiding op de praktijk. Je bereidt je als afgesproken voor op een proefles en onze docent zal de gegeven les beoordelen en samen met jou bespreken. Je kiest zelf voor het aantal uren dat je wilt volgen en of je dat alleen of met een collega wilt doen. De lessen worden gegeven in blokken van twee of drie uren (één persoon) of drie of vier uren (twee personen).

Je kunt de opleiding ook als groep tijdens een gehele cursusdag volgen. We bieden dan een interessante groepskorting aan.

Praktijkbegeleiding (per uur) : € 50,- p.p.
– twee personen: € 35,- p.p. btw-vrij (korting € 15,- p.p.)

Verkeersopleider AYAT

Nu bijscholen, straks weer lekker lessen. Helaas kun je niet doen wat je het liefst doet: lesgeven. Ook wij als rijschoolhouders zijn hard getroffen door de lockdown

Contact

T:06-43176849 / 06-41641538
E: contact@ayat.nl

Westmallepad 9
1066 PP Amsterdam